Home » Proiecte internaționale eTwinning Challenge Against Pandemic-CAP și I Draw With What I Feel

Proiecte internaționale eTwinning Challenge Against Pandemic-CAP și I Draw With What I Feel

Timpuri pandemice

Ce îți vine în cap când auzi aceste cuvinte? Te gândesti numai la izolare ? Dar  dacă ai fi elev, te-ai gândi doar la școala online? Ei aflați cu toții că Liceul cu Program Sportiv Bistrița a reușit să scoată și de această dată ce e mai frumos din toate.

Elevii din  clasele : IX F, X E,VIII,XI F coordonați de profesorii : Iliin Ionela, Erenț Silvia, Berințan Carmen, Draguș Rodica au participat la doua proiecte internaționalee cu CAP, inițiate de Turcia.  Proiectele etwinning “Challenge Against Pandemic-CAP” si  I Draw With What I Feel au fost un periplu de excepție prin mai multe instrumente digitale precum : canva, jigsawplanet, padlet, scratch, storyjumper, flipgrid, smule, milanote etc. Acestea au fost doar un prilej pentru a învăța și mai multe de la o perioadă care părea a oferi doar tristețe și dezolare.

Elevii noștri pe o perioadă de 8 luni (octombrie – mai) au participat în parteneriat cu 12 școli din Turcia, Italia, Georgia, Macedonia, Albania și Ucraina, la un numar foarte mare de activități. Toate acestea au adus un plus de valoare exersării limbii engleze, utilizării instrumentelor digitale,deschiderii orizontului multicultural.

proiecte etwinning-1

Program audiențe

Program audiențe director: Mați 11-12, 14-15 și Joi 11-12, 14-15

Program audiențe director adjunct: Luni 11-12, 14-15, Miercuri 11-12, 14-15